Bucak

Burdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı

Bucak Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü programında kompozisyon ve şiir yarışmaları, ödül töreni ve "İstiklal Ateşi" adlı oratoryo gösterisi gerçekleşti.

Burdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı

Burdur'un Bucak ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşının kabulü dolayısıyla, Bucak Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından program düzenlendi.

Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Bucak İlçe Mili Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının akabinde başladı. Açılış konuşmasını yapmak üzere Bucak Anadolu lisesi Müdürü İlker Oflaz sahneye çıktı. Bucak Anadolu Lisesi Müdürü İlker Oflaz’ın Açılış Konuşmasının ardından, Bucak’ta kompozisyon yarışmasında derece giren ve birinci olan Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Aydın, dereceye giren kompozisyonunu okudu.

Programın devamında, Bucak’ta düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren ve birinci olan Bucak Boğazköy Ortaokulu öğrencisi Ramazan Miraç Sağdıç şiirini okudu. Şiir ve Kompozisyonların okunmasının ardından, ilçede düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında derece giren öğrenciler ödüllerini aldılar.

Bucak Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu ''İstiklal Ateşi'' adlı oratoryo gösterisi sahnelendi ve program sonlandı.

Burdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla KutlandıBurdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Haber - 'İstiklal Marşımız, Milletimizin Ortak Sesi ve Vicdanıdır'
Burdur

Burdur Haber - 'İstiklal Marşımız, Milletimizin Ortak Sesi ve Vicdanıdır'

Burdur Valisi Türker Öksüz, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programında yaptığı konuşmada, İstiklal Marşı'nın önemini vurgulayarak, 'Bağımsızlığımıza olan tutkumuzun, Vatanımıza ve mukaddesatımıza olan bağlılığımızın güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımız, Türk Milletinin ortak sesi ve vicdanı olarak ilelebet söylenmeye devam edecektir.' dedi.

Burdur'da İstiklal Marşının kabulü kutlandı
Burdur

Burdur'da İstiklal Marşının kabulü kutlandı

Burdur'da İstiklal Marşının kabulünün 102. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü münasebetiyle program düzenlendi.

BTB Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp’in 12 Mart İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı
Burdur

BTB Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp’in 12 Mart İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günüyle ilgili olarak mesaj yayınladı. Gündüzalp, mesajında şu ifadelere yer verdi, “İstiklal Marşı tarihten silinmek …

Burdur’da İstiklal Marşının Kabulü Töreni
Burdur

Burdur’da İstiklal Marşının Kabulü Töreni

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte “İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi tarafından İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulünün 98. …

Bucak'ta genç adam evinde ölü bulundu
Bucak

Bucak'ta genç adam evinde ölü bulundu

Burdur'un Bucak ilçesinde akşam saatlerinde 31 yaşındaki genç adam evinde ölü bulundu.

Hülya Gümüş, Mazbatasını Aldıktan Sonra Halkla Buluştu
Bucak

Hülya Gümüş, Mazbatasını Aldıktan Sonra Halkla Buluştu

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, mazbata töreninin ardından sahaya inerek, Cumhuriyet Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.