Burdur Haber - Başkan Ercengiz sahada; Sanayi Esnafıyla buluştu

Burdur Yeni Sanayi Sitesi’ni gezen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, esnaf ve vatandaşların sorunları dinledi. Detaylar ve fotoğraflar haberimizde...

Burdur Haber - Başkan Ercengiz sahada;  Sanayi Esnafıyla buluştu

Başkan Ercengiz sanayi esnafıyla buluştu

Burdur Yeni Sanayi Sitesi’ni gezen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, esnaf ve vatandaşların sorunları dinledi.

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla sürdüren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı, il genel ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Burdur Yeni Sanayi Sitesi’ni gezdi. Ziyarette Yeni Sanayi Sitesi esnaflarıyla tek tek görüşen Başkan Ercengiz, 3. dönemde yapacakları projeleri anlattı.

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden Başkan Ercengiz, “Bugün sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Yaptıklarımızı ve önümüzde 5 yıl boyunca da yapacaklarımızı anlatıyoruz. Milletvekilimiz, il başkanımız ve il genel ve belediye meclis üyelerimizle esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Burdur Belediyesi olarak sanayi esnafımızın her zaman yanındayız. Esnaf ve vatandaşlarımızdan artan maliyetlerden şikayetçi. Elimizden geldiği ölçüde esnafımıza sahip çıkacağız.” dedi.

Artan maliyetler ve enflasyon nedeniyle iş yapamadıklarını ifade eden Sanayi esnafı, önümüzdeki süreçte daha büyük sıkıntılar yaşamaktan endişe ettiklerini söylediler.

Burdur Haber - Başkan Ercengiz sahada;  Sanayi Esnafıyla buluştu Burdur Haber - Başkan Ercengiz sahada;  Sanayi Esnafıyla buluştu Burdur Haber - Başkan Ercengiz sahada;  Sanayi Esnafıyla buluştu Burdur Haber - Başkan Ercengiz sahada;  Sanayi Esnafıyla buluştu

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

BAŞKAN ERCENGİZ:”VATANDAŞIMIZIN İHTİYACINI, İLLER BANKASI DUYMAZDAN GELİYOR”
Burdur

BAŞKAN ERCENGİZ:”VATANDAŞIMIZIN İHTİYACINI, İLLER BANKASI DUYMAZDAN GELİYOR”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeni Sanayi Esnafıyla düzenlenen kahvaltıda buluşarak gündeme dair gelişmeleri değerlendirip 31 Mart seçimlerinde esnafların kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Ercengiz, Ateşli Sanatlar Çarşı Esnafıyla bir araya geldi
Burdur

Ercengiz, Ateşli Sanatlar Çarşı Esnafıyla bir araya geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ateşli Sanatlar Çarşı Esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Bucak’ta İmren Lokantası Açıldı…
Bucak

Bucak’ta İmren Lokantası Açıldı…

Bucak ilçesinde kalite ve lezzetin sanayi esnafıyla buluştuğu yer sloganıyla İmren Lokantası açıldı. Oğuzhan Sanayi Sitesi'nde bulunan İmren Lokantası'nda çorba çeşitleri, pide çeşitleri, ızgara ve sulu yemek çeşitleri müşterilerin beğenisine sunulacak.

Sanayi Esnafından Oğuzhanspor’a Destek!
Bucak

Sanayi Esnafından Oğuzhanspor’a Destek!

Bucak ilçesinde yarın oynanacak BAL Ligi 7.grup karşılaşması öncesinde sanayi sitesi esnafları, Bucak Bld. Oğuzhanspor'a destek verdiklerini belirterek maça tüm halkı davet etti.

Hülya Gümüş, Mazbatasını Aldıktan Sonra Halkla Buluştu
Bucak

Hülya Gümüş, Mazbatasını Aldıktan Sonra Halkla Buluştu

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, mazbata töreninin ardından sahaya inerek, Cumhuriyet Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Hülya Gümüş Esnaf İle Bir Arada!
Burdur

Hülya Gümüş Esnaf İle Bir Arada!

Hülya Gümüş'ten esnaflara ziyaret! 'Esnafımızın yüzünü güldüreceğiz' - CHP Bucak Belediye Başkanı adayı Hülya Gümüş, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nde esnafları ziyaret etti.