Burdur Haber - Burdur'da üzen olayda dikkat çeken detay!

Burdur'un Çavdır ilçesinde sabah saatlerinde boşandığı eski eşini tüfekle vurup bıçaklayarak öldüren şahıs, Denizli'de saklandığı dağ evinde yapılan operasyonda kaçmaya çalışırken yakalandı. Şahsa yardım eden 5 kişi de gözaltına alındı.

Burdur Haber - Burdur'da üzen olayda dikkat çeken detay!

Sabah saatlerinde Burdur’un Çavdır ilçesinde boşandığı eski eşini önce tüfekle vurup sonra bıçaklayarak öldürüp kayıplara karışan şahsın Denizli’nin Çameli ilçesinde saklandığı dağ evine yapılan operasyonda kaçmaya çalışırken yakalandığı bildirildi. Şahsa yardım eden 5 şahıs ile birlikte gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.

Sabah saatlerinde Burdur’un Çavdır ilçesinde gerçekleşen cinayet ile ilgili olarak Burdur Valiliği tarafından resmi açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada; “08 Şubat günü 08.30 sıralarında Çavdır ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir otelde konaklayan Özlem Şımarık isimli şahıs, 14 Ocak tarihinde boşandığı T.Y. isimli şahıs tarafından kaldığı otel odasında tüfekle ve bıçakla yaralandı kaldırıldığı Çavdır Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Meydana gelen kasten öldürme suçuyla ilgili, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan firari şahsın ve kaçmasına yardım eden şahısların yakalanmasına yönelik, Emniyet ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışmalar neticesinde T.Y isimli şüpheli şahıs Denizli’nin Çameli ilçe merkezinde bulunan bir bağ evinde olduğunun tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonda dağlık alana kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı.

Olayda kullanılan suç aleti tüfek ve bıçak şahısla birlikte ele geçirildi. Ayrıca şüpheli şahsın kaçmasına yardım ettiği tespit edilen 5 şahıs yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı” denildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur'da Cumhur İttifakına Ne Oldu?
Burdur

Burdur'da Cumhur İttifakına Ne Oldu?

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, seçim sürecinde yaşanan olayları ve iddiaları sıralayarak var olduğunu iddia ettiği bir ittifakın aslında olmadığını ve bu durumların delillendirildiğini ifade etti.

Burdur'da Eski Ortak Saldırısı! İş Yeri Maddi Hasar Gördü!
Burdur

Burdur'da Eski Ortak Saldırısı! İş Yeri Maddi Hasar Gördü!

Burdur'da bir iş yeri, eski ortak ve akrabası tarafından vahşice saldırıya uğradı. Saldırıda iş yeri adeta savaş alanına dönerken, büyük çapta maddi hasar oluştu. Şüpheli şahıs yakalandı.

Muhtarlık Seçimi Gerginliği: Çatağıl Köyünde Taşlı-Sopalı Kavga
Burdur

Muhtarlık Seçimi Gerginliği: Çatağıl Köyünde Taşlı-Sopalı Kavga

Burdur’da Çatağıl köyünde muhtarlık seçimleri sonrası iki muhtar adayı ve yakınları arasında çıkan kavgada 3 kişi taş ve sopalarla yaralandı.

Salda Gölü Yakınlarında Gizemli Ölüm!
Burdur

Salda Gölü Yakınlarında Gizemli Ölüm!

Bugün gün içerisinde Burdur'un Yeşilova ilçesinde üzen bir olay yaşandı. Bir kişinin cansız beden, Salda Gölü yakınlarında eski bir restoran içerisindeki bulundu.

Burdur'da Yalnız Adamdan Üzen Haber!
Burdur

Burdur'da Yalnız Adamdan Üzen Haber!

Burdur'da üzen olay! Yalnız yaşayan adamdan acı haber. Burdur'da yalnız yaşayan Süleyman Sonaç'tan (80) bir süredir haber alamayan komşuları, evine gidip kontrol ettiklerinde onu yerde yatar vaziyette buldular.

Burdur Çeltikçi'de üzen olay!  Taş Koymak İsterken Altında Kaldı
Çeltikçi

Burdur Çeltikçi'de üzen olay! Taş Koymak İsterken Altında Kaldı

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde...