A Milli Takım performansıyla dikkat çekti! Tüm dünya onu konuşuyor

A Milli Futbol Takımımız'ın EURO 2024'teki başarısı, 5 futbolcumuzun piyasa değerini de önemli ölçüde artırdı. Arda Güler 55 milyon euro ile zirvede! İşte detaylar... #Futbol #AMilliTakım #EURO2024 #PiyasaDeğeri #ArdaGüler #FerdiKadıoğlu #BarışAlperYılmaz #MertMüldür #MerihDemiral

A Milli Takım performansıyla dikkat çekti!  Tüm dünya onu konuşuyor

EURO 2024'te çeyrek finale yükselerek büyük bir başarıya imza atan A Milli Futbol Takımımız, turnuvada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle beş futbolcumuz, kariyerlerinde zirve yaparak piyasa değerlerini önemli ölçüde artırdı. Bu futbolcuların toplam değerinin 155 milyon euroyu bulduğu tahmin ediliyor. İşte bu isimler ve detaylar...

Arda Güler – 55 Milyon Euro
19 yaşındaki Arda Güler, EURO 2024'teki performansıyla adından sıkça söz ettirdi. Turnuvada 1 gol ve 2 asistle öne çıkan genç yetenek, yüzde 88 pas isabetiyle oynayarak dikkat çekti. Piyasa değerinin 55 milyon euroya ulaştığı belirtiliyor.

Ferdi Kadıoğlu – 40 Milyon Euro
Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024'te gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerini etkiledi. Borussia Dortmund ve Arsenal'in ilgilendiği milli futbolcunun piyasa değeri 40 milyon euro olarak tahmin ediliyor. Ferdi, turnuvada 52 kilometrelik toplam koşu mesafesiyle öne çıkarken, yüzde 88 pas isabetiyle oynadı.

Barış Alper Yılmaz – 25 Milyon Euro
Galatasaray'ın yetenekli oyuncusu Barış Alper Yılmaz, Hollanda maçında Virgil van Dijk'a karşı gösterdiği performansla dikkat çekti. Manchester United ve Brighton'ın radarında olan Barış Alper'in piyasa değeri 25 milyon euro olarak değerlendiriliyor. Turnuvada yüzde 80 pas isabetiyle oynayan Barış Alper, 51.6 kilometrelik koşu mesafesine ulaştı.

Mert Müldür – 15 Milyon Euro
Gürcistan'a attığı golle EURO 2024'ün ilk haftasında en güzel gol seçilen Mert Müldür, savunmada ve hücumda gösterdiği performansla dikkat çekti. Milli futbolcunun piyasa değeri 15 milyon euroya yükseldi. Mert, turnuvada 1 gol attı, 15 top çalma başarısı gösterdi ve yüzde 78 pas isabetiyle oynadı.

Merih Demiral – 20 Milyon Euro
Suudi Arabistan'da oynayan ve bugüne kadar 70 milyon euro ile bonservisine en fazla ödenen Türk futbolcusu olan Merih Demiral, A Milli Takım'da sergilediği performansla yeniden Avrupa'nın radarına girdi. EURO 2024'te 2 kez gol katkısı veren Merih, piyasa değerini 20 milyon euroya çekti.

Toplam Değer: 155 Milyon Euro
Bu beş futbolcunun toplam piyasa değeri, 155 milyon euroyu buluyor. A Milli Takım'ın EURO 2024'te gösterdiği başarı ve futbolcuların sergilediği performans, Türkiye futbolu için gurur verici bir tablo oluşturdu. Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren oyuncularımız, kariyerlerinde yeni zirvelere ulaşmaya hazırlanıyor.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Antalya yolunda kaza iki araç çarpıştı 2'si ağır 4 yaralı
Burdur

Burdur Antalya yolunda kaza iki araç çarpıştı 2'si ağır 4 yaralı

Burdur Antalya karayolu üzerinde iki aracın çarpışması sonucunda trafik kazası meydana geldi. Trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

çiftçiler dikkat! Ekmediğiniz tarım arazileri  ne olacak
Burdur

çiftçiler dikkat! Ekmediğiniz tarım arazileri ne olacak

1 Eylül 2023-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında arazisinde ekim yapmayan çiftçiler bu yıl da arazinize ekim yapmazsanız kiralama süreci başlayacak.

Burdur Arıcılar Dernek Başkanı Mesut Bilgiç Gölhisar'da arıcılarla buluştu
Burdur

Burdur Arıcılar Dernek Başkanı Mesut Bilgiç Gölhisar'da arıcılarla buluştu

Kovan Desteklemelerinin Münacatlarını Alan Burdur Arıcılar dernek başkanı Mesut Bilgiç Gölhisar'da Arıcıları bilgilendirdi.

Burdur son dakika feci kaza! Trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı var
Burdur

Burdur son dakika feci kaza! Trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı var

Burdur-Fethiye karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi. Trafik kazası detayları haberimizde...

Son dakika haberi! Burdur'da başkana suikast girişimi
Bucak

Son dakika haberi! Burdur'da başkana suikast girişimi

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya beldesinde, Başkan İlkay Güngör'e düzenlenen suikast girişimi engellendi.

Burdur Gölhisar’da Baba ve Oğul Kurşun Yağmuru
Gölhisar

Burdur Gölhisar’da Baba ve Oğul Kurşun Yağmuru

Gölhisar’da Baba ve Oğul Kurşun Yağmuruna Tutuldu Bugün saat 19.00 sularında Gölhisar merkezde yaşanan silahlı saldırı, ilçe...halkını şok etti