Adem Korkmaz, MAKÜSpor Gençlerbirliği maçını böyle yorumladı

Ak Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur MAKÜspor'un Ziraat Türkiye Kupası eleme turunda Gençlerbirliği karşısındaki performansını Burdur için bir umut ve değişim olarak yorumladı.

Adem Korkmaz, MAKÜSpor Gençlerbirliği maçını böyle yorumladı

Ziraat Türkiye Kupası eleme turunda Burdur MAKÜspor'un, Gençlerbirliği karşısında oynadığı futbol ve tribünlerde yaşattığı duyguyu Adem Hoca böyle yorumladı...

Ziraat Türkiye Kupası eleme turunda TFF 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen Burdur MAKÜspor Ankara’da oynadığı futbolla göz doldurdu. 2-0 yenilgiye rağmen 2-2’yi yakalayarak izleyicilerine büyük heyecan yaşatan Burdur MAKÜspor 90 dakikayı böyle bitirmeyi başardı. 1. Ligin güçlü takımlarından Gençlerbirliği karşısında mükemmel bir futbol ortaya koyan gençlerimiz uzatmalarda yediği golle elendi.

Heyecanını bu sözlerle paylaştı…

Maç süresince tribünlerde yerinde duramayan Ak Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz takımının aldığı skor ve yaşattığı heyecanı sosyal medya hesabından paylaştı. Tribünlerde ve sahada yaşanan duyguyu Burdur için bir umut ve değişim olarak yorumlayan Korkmaz şunları söyledi;

“Sadece bir maç değildi izlediğimiz, sadece bir tur daha değildi umudumuz. Burdur daha fazlasını hak ediyor diyoruz, Burdur daha fazlasına layık diyoruz. El birliği, gönül birliği ile Burdur’u her alanda geleceğe taşıyacak değişim süreci işliyor. Sessiz devrim başladı…dönüşü olmayan bir yol bu…Bundan sonra Burdur konuşulacak. Hak ettiği değeri her alanda almak için değişim başladı ve devam ediyor… Devam Edecek… Teşekkürler çocuklar, teşekkürler Burdur, Teşekkürler Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi…”

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Şeker Fabrikası  pancar Alım  Kampanya dönemi hazırlıkları hızlanıyor
Burdur

Burdur Şeker Fabrikası pancar Alım Kampanya dönemi hazırlıkları hızlanıyor

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve Milletvekili Adem Korkmaz, 70. Kampanya dönemi öncesinde Burdur Şeker Fabrikası'na önemli bir ziyarette bulundu. Hazırlıklar ve hükümet adımları masaya yatırıldı.

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz  "Sen, ben siyasetine meydan okuyorum, şimdi hizmet zamanı"
Burdur

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz "Sen, ben siyasetine meydan okuyorum, şimdi hizmet zamanı"

Sen, ben siyasetine meydan okuyorum, şimdi hizmet zamanı AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Kanal 15’teki programda seçim sonrası hizmet odaklı çalışmalara vurgu yaptı. Korkmaz, "Artık hizmet zamanı, halk bizden icraat bekliyor" dedi.

AK Parti Burdur geçtiğimiz hafta içinde TBMM’nin tatil olması ile birlikte tam saha çalışmaları hızlandırdı.
Burdur

AK Parti Burdur geçtiğimiz hafta içinde TBMM’nin tatil olması ile birlikte tam saha çalışmaları hızlandırdı.

Burdur'da AK Parti hız kesmiyor! İlçe ilçe dolaşıyor AK Parti Burdur İl Başkanı ve Milletvekilleri, Burdur'un her köşesinde vatandaşlarla buluşuyor. İlçe ziyaretleri ve toplantılarla dolu bir hafta nasıl geçti?

Burdur İli Çavdır İlçe Entegre Hastanesinde çalışmalar süratle devam ediyor
Çavdır

Burdur İli Çavdır İlçe Entegre Hastanesinde çalışmalar süratle devam ediyor

Burdur İli Çavdır İlçe Entegre Hastanesinde çalışmalar süratle devam ediyor AK Parti Burdur İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Çavdır ilçemize yapımına başlanan 10 yataklı ilçe entegre hastanesindeki çalışmaların hızla devam ettiği müjdesi verildi.

Kocaaliler İçin Çalışmalar Günden Güne Artacak!
Bucak

Kocaaliler İçin Çalışmalar Günden Güne Artacak!

AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde hizmete giren 112 Acil Yardım İstasyonu'nda açıklamada bulundular.

Mustafa Özboyacı'dan Aile Sağlığı Merkezi için Açıklamalar!
Burdur

Mustafa Özboyacı'dan Aile Sağlığı Merkezi için Açıklamalar!

Sağlık Bakanlığı tarafından Burdur'a 3 yeni aile sağlık merkezi kazandırılması için yatırım onayı verildi. Detaylar haberimizde...