Akaryakıta yeni bir indirim daha!

Akaryakıta indirim mi geliyor ? Motorin fiyatlarında 3 Mayıs çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 59 kuruşluk indirim bekleniyor.

Akaryakıta yeni bir indirim daha!

Motorine 59 kuruşluk indirim geliyor. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Buna göre 3 Mayıs çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 59 kuruşluk indirim bekleniyor. Brent petrol fiyatları ve dövizde meydana gelen değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

MOTORİNE İNDİRİM!

Motorin fiyatlarında 3 Mayıs çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 59 kuruşluk indirim bekleniyor. Benzin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

'GÜNCEL FİYATLAR'

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorinin litre fiyatı 20.37 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 19.71 TL'den satılıyor.

'AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?'

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bu gece akaryakıta indirim! İşte akaryakıt indirimi detayları...
Burdur

Bu gece akaryakıta indirim! İşte akaryakıt indirimi detayları...

Bu gece akaryakıta indirim! İşte akaryakıt indirimi detayları... Bucak Belediyesi BELPAŞ A.Ş tarafından yapılan açıklamada, motorin litre fiyatına 1,64 TL indirim yapıldığı duyuruldu.

Pompa yüzleri güldürüyor Çifte indirim geliyor
Burdur

Pompa yüzleri güldürüyor Çifte indirim geliyor

Motorine gelen büyük indirim ardından, motorine 49 kuruş, benzinde ise 1 lira 40 kuruşluk indirim bekleniyor.

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM!
Bucak

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM!

Benzine 7 kuruş, Motorine 12 kuruş indirim Benzinin litre fiyatına 7 kuruş, Motorinin litre fiyatına 12 kuruş indirim yapıldı.İndirim, pompa fiyatlarına bu gece yarısından itibaren yansıyacak. Bucak belpaş

çiftçiler dikkat! Ekmediğiniz tarım arazileri  ne olacak
Burdur

çiftçiler dikkat! Ekmediğiniz tarım arazileri ne olacak

1 Eylül 2023-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında arazisinde ekim yapmayan çiftçiler bu yıl da arazinize ekim yapmazsanız kiralama süreci başlayacak.

Burdur Valisi Öksüz'den Mevlit Kandili Mesajı
Burdur

Burdur Valisi Öksüz'den Mevlit Kandili Mesajı

Burdur Valisi Türker Öksüz, İslam Dininin çağlar üstü ve evrensel mesajını bizlere ulaştıran, insanlığa lütuf, rahmet ve güzel ahlak timsali, âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V)'in dünyayı teşriflerinin yıldönümü olduğunu belirtti.

Burdur Arıcılar Dernek Başkanı Mesut Bilgiç Gölhisar'da arıcılarla buluştu
Burdur

Burdur Arıcılar Dernek Başkanı Mesut Bilgiç Gölhisar'da arıcılarla buluştu

Kovan Desteklemelerinin Münacatlarını Alan Burdur Arıcılar dernek başkanı Mesut Bilgiç Gölhisar'da Arıcıları bilgilendirdi.