Ali İnan: Hizmet Yolculuğumuzda Bucak'ı İleriye Taşıma Amacındayız

AK Parti Bucak Belediye Başkanı aday adaylığına son dakika sürpriz bir isim Ali İnan başvuru yaptı. İşte detaylar...

Ali İnan: Hizmet Yolculuğumuzda Bucak'ı İleriye Taşıma Amacındayız

AK Parti Bucak Belediye Başkanı aday adaylığına son dakika sürpriz bir isim Ali İnan başvuru yaptı. 

Bucak İlçe Müftülüğünde vaiz olarak yıllardır çalışan Ali İnan, Bucak'ta belediye başkanlığı aday adaylığı için bugün AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı'na başvuruda bulundu.

Başvuru sonrasında açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Aday Adayı Ali İnan yaptığı açıklamada, " Öncelikle, Sayın İlçe Başkanım Osman Taşkın ve yönetim kurulu üyesi kardeşlerime, bize bu fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, teşkilatın bütün üyelerine ve bu teşkilatta gönül vermiş bütün kardeşlerime, bizimle bu hizmet yolculuğunda bize destek olacak olan bütün dostlarımıza ve kardeşlerimize şimdiden vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Ben, Bucak İlçe Vaizliği görevini yürütüyordum. Halkın içerisinde tanınan ve bilinen bir kişiyim. Bu yolculuğumuzda amacımız, Bucak'ı daha güzel bir seviyeye getirebilmektir. Tabii ki, bunu tek başımıza yapmayacağız. Rabbim nasip ederse, hep beraber ilçe yönetimiyle, bu teşkilatın içerisinde gönül vermiş kim varsa, hepsiyle beraber konuşup, tanışıp, ortak akılda buluşmak suretiyle bu hedefimize ulaşacağız.

Bu nedenle, başta Sayın İlçe Başkanım olmak üzere, beni desteklemek için burada olan bütün dostlarıma ve kardeşlerime şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah, bu yolculuğumuz hayırlara vesile olur. Rabbim, aday adaylığı sürecinden sonra da aday olmayı hepimize nasip eder.

Benimle beraber bu adayla müracaat eden kardeşlerimiz de var. Onlara da buradan başarılar diliyorum. Onlar da Bucak'ta bir hizmet kervanına katılmak, bu hizmeti ileriye götürmek ve daha güzel seviyelere getirmek için bu başvuruyu yaptılar.

Hakkımızda hayırlısı neyse, rabbim bize onu nasip etsin inşallah. Hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah, daha sonraki tanışmalarda gerekli bilgileri ve açıklamaları daha detaylı bir şekilde yapacağız. Allah razı olsun, Allah sonunu hayır eylesin inşallah."

Ali İnan kimdir?

Ali İnan 10 Mart 1973 yılında doğdu. İlk, orta ve Lise öğrenimini Bucak’ ta tamamladı. Marmara İlahiyat Fakültesinden 1999 yılında mezun olduktan sonra, Milli Eğitim Bakanlığında 4 yıl Öğretmenlik yaptı. Daha sonra, Diyanet İşleri Başkanlığında farklı görevlerde bulunan Ali İnan Evli ve 2 Çocuk babası olup, Bucak İlçe Müftülüğü Vaizi iken 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Bucak Belediye Başkan aday adaylığı için Müracaatta bulundu.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Herkes adayın açıklanmasını bekliyor
Burdur

Herkes adayın açıklanmasını bekliyor

Kepez'de İşadamı ve AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı olan RÜŞTÜ PEKER'in isminin açıklanması bekleniyor. Antalya'da yaşayan Burdurlular, sonucu merakla bekliyor. Detaylar haberimizde!

İYİ Partili Özkan, Burdur'u 'hızlı şehir' yapacak
Burdur

İYİ Partili Özkan, Burdur'u 'hızlı şehir' yapacak

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Namık Kemal Özkan, Burdur Belediye Başkanlığı'na adaylığı açıklandı. Özkan, Burdur'u "yavaş şehir" anlayışıyla gelişmesinin engellendiğini belirterek, Burdur'u "hızlı şehir" yapmayı vaat etti.

Selahatdin Gökçe, Kocaaliler'de belediye başkan aday adaylık başvurusunu yaptı
Bucak

Selahatdin Gökçe, Kocaaliler'de belediye başkan aday adaylık başvurusunu yaptı

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, İYİ Parti'den aday adaylık başvurusunu yaptı. Detaylar haberimizde...

MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan'dan açıklama
Bucak

MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan'dan açıklama

MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, 31 Mart 2024 seçimleri için aday adayı olan Yusuf Erdoğan'ın aday adaylığı başvurusuyla ilgili iddiaların mesnetsiz olduğunu belirterek, bu iddiaların MHP'yi ve aday adaylarını yıpratmayı amaçladığını vurguladı.

Vatandaşlar Aday Adayı Ahmet Altundaş'a büyük destek oluyor
Burdur

Vatandaşlar Aday Adayı Ahmet Altundaş'a büyük destek oluyor

AK Parti Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Altundaş, İncirdere Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Aday Adayı Altundaş mahalle muhtarlarıyla bir arada
Bucak

Aday Adayı Altundaş mahalle muhtarlarıyla bir arada

AK Parti Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Altundaş, Burdur'un Bucak ilçesinde mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu.