100.yıl 100 bisiklet etkinliği yapıldı

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Burdur MEB AKUB iş birliği ile Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 bisikletli ile Burdur turu yapıldı.

Burdur’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MEB AKUB tarafından Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümünde 100 bisikletli ile Burdur turu düzenlendi.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Burdur MEB AKUB iş birliği ile Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 bisikletli ile Burdur turu yapıldı.

Etkinliğe Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Burdur MEB AKUB Birimi ve Burdur Liseleri’nde eğitim öğretim gören öğrenciler, bisikletlerini Türk Bayrakları ve balonlar ile süsleyerek katıldı.
Cumhuriyet’in 100. Yılı için yapılan bisiklet turu etkinliği, Cumhuriyet Meydanında başlayıp Fidan Pazarı’nda sona erdi. Etkinlikteki katılımcılar Burdur Şehitliği’ne uğrayarak burada İstiklal Marşı’nı okudular ve şehitler için dualar ettiler.
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Burdur MEB AKUB iş birliği ile saat 10:00’da başlayan ‘Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 bisiklet ile Burdur Turu’ etkinliği Fidan Pazar’ında öğrencilere yapılan ikramlar ile sona erdi.
Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Cumhuriyet’in 100. yıl etkinliklerinin yıl boyunca devam edeceğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, “Bu yıl Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutluyoruz. Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü olarak biz de öğrencilerimizin, Cumhuriyetimiz’in 100. yılını en güzel şekilde kutlamaları için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bugün de 100 bisikletli öğrencimizle birlikte bir bisiklet turumuz olacak ve öğrencilerimiz şehitliğimize kadar bisiklet sürüşü yapacaklar. Cumhuriyetimiz biliyorsunuz çok zor şartlar altında, çok zor güçlükler altında ve bu vatan birçok şehit verilerek kurtarıldı. Bunun da önemine dikkat çekmek amacıyla öğrencilerimiz, şehitliği ziyaret edecekler ve etkinlik burada son bulacak.”dedi

Haberler 

100.yıl100 bisikletturburdur son dakikaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.