8 Yıl 9 Ay Ceza Alan FETÖ/PDY Üyesi sahte Kimlikle Bucak’ta Yakalandı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ Basın Bülteni 2020/15 Güvenlik güçlerimiz tarafından, halkımızın huzur ve refahının temini ile Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğine karşı faaliyet gösteren tüm terör örgütlerine yönelik çalışmalar kapsamlı bir şekilde, büyük bir hassasiyetle yürütülmektedir.

T.C.

BURDUR VALİLİĞİ

Basın Bülteni 2020/15

Güvenlik güçlerimiz tarafından, halkımızın huzur ve refahının temini ile Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğine karşı faaliyet gösteren tüm terör örgütlerine yönelik çalışmalar kapsamlı bir şekilde, büyük bir hassasiyetle yürütülmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile mücadele ve mahrem yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik İlimizde yürütülen çalışmalarda; FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 8 Yıl 9 Ay hapis cezası alan Y.Y. 16.01.2020 günü yapılan operasyonda Bucak İlçesinde üzerinde sahte kimlikle yakalanmıştır.

Yakalanan Abant İzzet Baysal Üniversitesinden ihraç Araştırma Görevlisi firari Y.Y. yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

16.01.2020

BURDUR VALİLİĞİFETÖPDYTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.