As Çimento’ya Dadanan Hırsızlardan 4’ü Tutuklandı

Bucak ilçesinde geçtiğimiz Pazartesi akşamı As Çimento fabrikasına hırsızlık amacıyla girmeye çalışan ve jandarma ekipleri ile silahlı çatışmada bulunan hırsızlardan dördü,dün gece saatlerinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 10-12 kişilik grubun hırsızlık amacıyla girmeye çalıştıkları …

Bucak ilçesinde geçtiğimiz Pazartesi akşamı As Çimento fabrikasına hırsızlık amacıyla girmeye çalışan ve jandarma ekipleri ile silahlı çatışmada bulunan hırsızlardan dördü,dün gece saatlerinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

10-12 kişilik grubun hırsızlık amacıyla girmeye çalıştıkları As Çimento’da çıkan silahlı çatışmada 1 kişi jandarma ekipleri tarafından ölü olarak ele geçirilmiş, kaçan diğer zanlılardan yakalananlar ise dün Bucak Adliye Sarayı’na getirilerek mahkemede hakim karşısına çıkartılmıştı.

Jandarma ekipleri, diğer kaçan hırsızları yakalamak için çalışmalarını tüm Türkiye genelinde sürdürürken, hırsızların büyük bir şebeke olduğu ve terör örgütü ile bağlantısı bulunduğu edinilen bilgiler arasında yer aldı.

As Çimentohırsızlısilahlı çatışmaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.