As Çimento’ya dadanan hırsızlardan 6’sı yakalandı

Önceki gün Bucak ilçesinde bulunan As Çimento fabrikasına hırsızlık amacıyla girmek isteyen 10-12 kişilik gruptan 6'sı jandarma ekiplerinin ısrarlı takibi sonucunda yakalandı. NNC Medya'nın edindiği bilgilere göre Pazartesi akşam saatlerinde As Çimento fabrikasına hırsızlık amacıyla giren …

Önceki gün Bucak ilçesinde bulunan As Çimento fabrikasına hırsızlık amacıyla girmek isteyen 10-12 kişilik gruptan 6’sı jandarma ekiplerinin ısrarlı takibi sonucunda yakalandı.

NNC Medya’nın edindiği bilgilere göre Pazartesi akşam saatlerinde As Çimento fabrikasına hırsızlık amacıyla giren 10-12 kişilik grup ile jandarma ekipleri arasında çıkan çatışmada bir kişi ölü olarak ele geçirilmiş,diğer şüpheliler ise kaçarak kurtulmuşlardı.

Kaçan şüphelilerin takibini yapan jandarma ekipleri, çevre il ve ilçelerde yaptıklarını operasyonlarda söz konusu olaya karışan 6 zanlıyı yakalayarak Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirdi. Zanlıların burada yapılacak sorgularının ardından adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

Öte yandan zanlıların terör bağlantılarının olduğu ve bu nedenle soruşturmanın derinleştirildiği de alınan bilgiler arasında yer aldı.

ÖZEL HABER: Hüseyin Çubuk

As ÇimentohırsızlıkTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.