As Çimento yetkililerinden Başkan Meçikoğlu'na ziyaret

As Çimento A.Ş. Genel Müdürü Osman Gökçe ve İdari İşler Müdürü Gürkan Acar, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret ederek üretim, istihdam ve ihracat üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Ülkemizin en büyük sanayi kuruluşlarından, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi As Çimento A.Ş. Genel Müdürü Osman Gökçe, As Çimento İdari İşler Müdürü Gürkan Acar ile birlikte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, nazik ziyaretleri için AS Çimento A.Ş. Genel müdürü Osman Gökçe'ye ve As Çimento İdari İşler Müdürü Gürkan Acar'a teşekkür etti. Ayrıca Başkan Meçikoğlu; As Çimento A.Ş. nin başarılarından dolayı
gurur duyduğunu belirterek, şehrimize ve ülkemize üretim, istihdam ve ihracatta sağladıkları değer için teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.

Ziyarete Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da eşlik etti.

AS ÇimentoOsman GökçeHasan Yalçın MeçikoğluBucak TSOTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.