Asım Ertilav ve Muhtar Mehmet Topak bir araya geldi

Asım Ertilav ve Cemal Acar, Belören Köyü Muhtarı Mehmet Topak ile görüşerek, köyün altyapı ve üst yapı yatırımlarını değerlendirdi. Muhtar Mehmet Topak tek tek teşekkür etti.

Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Asım Ertilav ve Yazı İşleri Müdürü Cemal Acar, Belören Köyü Muhtarı Mehmet Topak'ı iş yerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Belören Köyü'nün daha yaşanabilir bir yer haline getirilmesi için içme suyu başta olmak üzere altyapı ve üst yapı yatırımları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Belören Köyü İçin Altyapı ve Üst Yapı Yatırımları
Belören Köyü Muhtarı Mehmet Topak, ziyaret sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav'a ve ekibine teşekkürlerini iletti. Muhtar Topak, köylerindeki her türlü eksikliğin giderilmesi noktasında gece gündüz çalışan personelin çabalarını vurguladı ve İl Özel İdaresi ile resmi kurumlarla yapılan iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Muhtar Mehmet Topak, köylerindeki yaşam kalitesinin artırılmasında emeği geçen Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz'e, Burdur milletvekillerine, İl Genel Meclis Başkanı ve il genel meclis üyelerine, resmi kurum müdürlerine ve tüm personele şükranlarını sundu. Topak, köylerindeki gelişim ve güzelleşme sürecine katkı sağlayan herkesin desteklerinden dolayı minnettar olduğunu ifade etti.

son dakikaAsım ErtilavMuhtar Mehmet TopakTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.