Baro Başkanları 100'üncü yılda Anıtkabir'de! Başkan Ramazan Gedik'ten 100'üncü yıl vurgusu

Burdur Barosu Başkanı Av. Ramazan Gedik, Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve diğer Baro Başkanları ile birlikte, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti.

Burdur Barosu Başkanı Av. Ramazan Gedik, Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve diğer Baro Başkanları ile birlikte Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Başkan Gedik ve beraberindekiler, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Ardından, Anıtkabir Müzesi'ni gezdi.

Başkan Gedik, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında, Türkiye Barolar Birliği Başkanımız ve diğer Baro Başkanları ile birlikte, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve minnetle anmak için Anıtkabir'i ziyaret ettik. Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve milli mücadelenin önderidir. Onun ilke ve inkılaplarını her zaman yaşatacağız ve gelecek nesillere aktaracağız." dedi.

baroYusuf GedikCumhuriyetin 100üncü yılıAnıtkabirTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.