BAŞKAN DR. RAMAZAN CANURAL BELEDİYE PERSONELİ İLE BULUŞTU

5 Yıl Gölhisar Belediye Başkanlığını başarı ile sürdüren Gölhisar ilçesine yaptığı yenilikler ,ilkeler ,değişiklikler ve hizmetler ile adından uzun yıllar bahsettirecek olan Başkan Dr. Ramazan Canural yeni dönemde aday olmamıştı. Görev süresinin son günlerini vedalar ile …

5 Yıl Gölhisar Belediye Başkanlığını başarı ile sürdüren  Gölhisar ilçesine yaptığı  yenilikler ,ilkeler ,değişiklikler ve  hizmetler ile   adından  uzun yıllar bahsettirecek olan Başkan Dr. Ramazan Canural yeni dönemde aday olmamıştı.

Görev süresinin  son günlerini vedalar ile geçiren başkan Dr. Ramazan Canural  Belediye personeli ile veda yemeğinde buluştu.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural “Görev süremizin sona ermesi nedeniyle Belediye personelimiz ve sevenlerimiz ile veda yemeğinde biraraya geldik.Bu 5 yıllık dönemde yaptığımız tüm çalışmalarda büyük özveri gösteren, Gölhisar’ın bu dönemde çehresinin değişmesinde en büyük emeğe sahip olan, takdire şayan Belediye personelimize şükranlarımı sunarım”dedi.

Belediye personeli ile veda yemeğiTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.