Başkan İbrahim Sertbaş, öğrencilerle kültürevinde buluştu

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Merkez Ortaokulu ve Merkez İlkokulu öğrencilerini Muallim Mustafa Sırrı Özkan Kültürevi'nde ziyaret etti.

Burdur'un Gölhisar İlçesinde Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Merkez Ortaokulu ve Merkez İlkokulu öğrencilerini Muallim Mustafa Sırrı Özkan Kültürevi'nde ziyaret etti.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Merkez Ortaokulu ve Merkez İlkokulu öğrencilerinin Muallim Mustafa Sırrı Özkan Kültürevi'ni ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, "Kültürevimiz, ilçemizin kültürel ve sanatsal faaliyetlerinin merkezi konumundadır. Burada, başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinlikler, geçmiş yaşantımızı ve kültürümüzü tanıtmak, gençlerimize tarih bilinci kazandırmak ve kültürel değerlerimizi yaşatmak açısından büyük önem taşımaktadır. Bizler, bu tür etkinliklere her zaman tam destek veriyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanındayız" dedi.

İbrahim SertbaşöğrencikültüreviTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.