Başkan İlkay Güngör, Abdullah Bahadır Alperen ile bir araya geldi

Başkan İlkay Güngör, MHP Disiplin Kurulu Başkanı Av. Abdullah Bahadır Alperen'i ziyaret etti, misafirperverliği için teşekkür etti.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Abdullah Bahadır Alperen'i, Genel Merkez'deki makamında ziyaret etti. Başkan Güngör'e bu ziyarette babası ve oğlu da eşlik etti.

Başkan Güngör, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Sn. Av. Abdullah Bahadır Alperen beyi, Babam ve Oğlum ile beraber Genel Merkezimizdeki Makamında Ziyaret Ettik. Kendilerine misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım," ifadelerini kullandı.

Misafirperverliği için Av. Abdullah Bahadır Alperen'e teşekkür eden Başkan Güngör, bu tür ziyaretlerin parti mensupları arasındaki ilişkilere olumlu katkılar sağladığını belirtti. Ziyaret sonrasında Av. Abdullah Bahadır Alperen, ziyareti dolayısıyla Başkan Güngör'e teşekkür etti.

İlkay Güngörson dakikaziyaretTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.