Başkan Ünal'dan üniversiteli öğrencilere finallerde jest

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, final sınavları sürecinde öğrencilere moral ve destek olmak amacıyla MAKÜ Bucak Yerleşkesindeki tüm MYO ve Fakültelerde her sabah saat 8:30-11.00 arasında simit, meyve suyu ve çeşitli ikramlarda bulunacaklarını açıkladı.

BAŞKAN ÜNAL’DAN ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE FİNALLERDE JEST

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak’taki üniversiteli öğrencilerin final sınavları sürecinde yanlarında olduklarını belirterek sınav süresince çeşitli ikramlarda bulunacaklarını söyledi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, final sınavları sürecinde öğrencilere moral ve destek olmak amacıyla önemli bir adım attı. MAKÜ Bucak Yerleşkesindeki tüm Meslek Yüksekokulları (MYO) ve Fakültelerde, her sabah saat 8:30-11.00 arasında düzenlenecek etkinliklerle öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunacaklarını açıkladı.

Başkan Ünal, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada: “Final sınavları boyunca MAKÜ Bucak Yerleşkesindeki tüm MYO ve Fakültelerimizde saat 8:30-11.00 arasında her sabah öğrencilerimize simit, meyve suyu ve çeşitli ikramlarımız olacak. Şimdiden tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyorum. Unutmayın, biz sizin için varız."

[H]54168[/H]

Emrullah ÜnalüniversiteliöğrencijestTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.