Bucak Antalya karayolundaki kavşağa ışık istiyorlar

Bucak ilçesinde yer alan kavşakta trafik ışıklarının eksikliği nedeniyle yaşanan kazalar vatandaşları endişelendiriyor. Detaylar haberimizde...

Burdur Antalya karayolu güzergahında yer alan ve Bucak'a bağlı kavşakta trafik ışıklarının olmamasından dolayı kazalar yaşanıyor.

Çok sayıda yaralamalı trafik kazasının meydana geldiği Bucak ilçesi Mustafa Konu Caddesi'ne, çok işlek bir yol olarak kullanılması nedeniyle vatandaşlar tarafından trafik ışıkları istiyor.

Fatih Mahallesi ile Mimar Sinan Mahallelerini birbirine bağlayan ve aynı zamanda Burdur Antalya karayolu üzerinde bulunan bu kavşakta trafik ışıklarının olmaması vatandaşları isyan noktasına getirdi.

Trafik ışıkları olmadığı için kazalara şahit olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, "Yetkililere buradan bir duyurumuz var. Acilen buraya bir ışıklandırma yapmalarını istiyoruz. Kavşakta bulunan levhaları düzene sokmaları lazım. Bunu önemle rica ediyoruz.  Meydana gelen kazalardan dolayı çok üzülüyoruz ve rahatsız oluyoruz. Yetkililerin bizlere kulak vermelerini ve gerekli müdahaleyi yapmalarını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Burdur Antalya KarayoluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.