BUCAK BELEDİYESİ FİLOYU GÜÇLENDİRECEK

Bucak Belediye Meclis T0plantısı tamamlandı. Toplantıda 19 madde görüşüldü.

Bucak Belediye Meclis T0plantısı tamamlandı. Toplantıda 19 madde görüşüldü.

Toplantıda görüşülen 19 maddenin içerisinde yer alan belediye fen işleri müdürlüğüne araç satın alma maddesi de görüşülerek karara bağlandı. Araç satın alma için gerekli olan 5 Milyon TL’lik kredi çekimine oy birliği ile karar verildi.

Araç parkına 8 yeni iş makinesi

Başkan Emrullah Ünal,  Bucak Belediyesine 6 adetlik iş makinesi alımı yapacak. Fen İşleri ile Park ve Bahçeler müdürlüklerinin iş makinesi parkına, 5 milyon lira değerinde 6 adet araç alınıyor.

1 adet paletli mini ekskavatör,  1 adet 4×4 kazıcı yükleyici, 1 adet greyder, 4 adet damperli kamyon ve 1 adet kanal açma makinesi olmak üzere 8 iş makinesinin alımı yapılacak.

Bucak için önemli bir hizmet

Yeni araçların Bucak’a hayırlı olmasını dileyen Başkan Emrullah Ünal, ‘Güçlü hizmetler yapabilmek için sahip olduğunuz araçların sağlam, düzgün ve çağın teknolojileri ile donatılması gerekir. Biz de bunun gereğini yapmaya çalışıyoruz. 8 yeni iş makinesinin alınacak olması Bucak için önemli bir hizmettir.” ifadesini kullandı.

bucak belediyesibucak belediye meclisiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.