BUCAK BELEDİYESİ PAZARDA 3 BİN MASKE DAĞITTI

Bucak Belediyesi pazar yerlerinde ücretsiz maske dağıtımına devam ediyor.

Bucak Belediyesi pazar yerlerinde ücretsiz maske dağıtımına devam ediyor. Ülke çapında koronavirüsle mücadele tedbirleri çerçevesinde alınan karar doğrultusunda Bucak Belediyesi ilçedeki pazar alanlarında ücretsiz maske dağıtımına hız verdi.

Zabıta ekipleri, pazarcı esnafı ve alışverişlerini gerçekleştirmek üzere pazara gelen vatandaşlara maske dağıttı. Bucak Belediyesi ayrıca ilçedeki pazarların çevresini bariyerlerle kapatarak, tezgâh aralıkları düzenlemesini, pazar alanlarında hijyen ünitelerinin oluşturulmasını ve giriş çıkışların kontrollü hâle getirilmesini sağladı. Belediye Başkanı Emrullah, “Bugün sadece öğle saatine kadar esnafımıza ve vatandaşlarımıza sağlıklı bir alışveriş ortamı sunmak için Pazar alanında ve belediyemiz binasında 3 bin adet tıbbi maske dağıttık. Buda gösteriyordu. Pazar alanında ve sokaklarımızda ciddi bir yoğunluk ve maske takmayan vatandaşımız var. Bucak Belediyesi olarak personelimiz ve bütün kaynaklarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Bu zor günleri hep birlikte, el birliği ve alınan tedbirlerin eksiksiz olarak uygulanmasıyla en az zarar ve acı ile atlatacağımıza inanıyorum.” dedi.

bucak belediyesikorona virüs ile mücadelemaske dağıtımıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.