Bucak Belediyesinden çocuklara özel tiyatro etkinliği

Burdur’un en büyük ilçesi olan Bucak’ta ara tatile giren öğrenciler için Bucak Belediyesince ücretsiz tiyatro sahnelenecek

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda ortaöğretimde eğitim öğretim gören öğrenciler 2023-204 Eğitim Öğretim yılında da iki ara tatil yapacaklar. Öğrenciler ilk ara tatiline 10 Kasım Cuma günü girdiler. Bir hafta sürecek olan ara tatilinin ardından öğrenciler için ilk zil 20 Kasım Pazartesi günü çalacak.

Burdur’un Bucak ilçesi kasım ayında bir haftalık ara tatile giren öğrencileri unutmayarak, ara tatil hediyesi düzenledi. Bucak Belediyesi, 18 Kasım Cumartesi günü Bucak Kültür Merkezi’nde saat 11:00, saat 13.00 ve saat 15.00’te olmak üzere 3 seans şeklinde “Kralın Yeni Elbiseleri” adlı çocuk tiyatrosunu öğrencilerle buluşturacak.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ara tatilde öğrencilerimiz için ücretsiz tiyatro etkinlikleri düzenliyoruz. Çocuk oyunlarına çok önem veriyoruz. Çocuklarla bu etkileşim, ileriye dönük olarak sanat takipçisi olmaları yolunda da çok kıymetli.” dedi. 

Burdur Gazetesi

eğitim öğretim yılıBucak BelediyesiBurdur son dakikaara tatilKralın yeni elbiseleritiyatroTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.