Bucak Millet Bahçesi talepleri iletildi

Bucak Belediye Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile görüşmeler yaparak ilçeye Millet Bahçesi kazandırılması için talepleri iletti.

Bucak'ta Millet Bahçesi Müjdesi

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar'ı ziyaret etti. Ziyarette, Bucak'a Millet Bahçesi kazandırılması için görüşmeler yapıldı.

Ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada Ünal, "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürümüz Yavuz Erdal Kayapınar'ı ziyaret ederek ilçemize kazandırmak istediğimiz Millet Bahçesi ile ilgili taleplerimizi ilettik. Sayın Genel Müdürümüz, taleplerimizi olumlu karşılayarak gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi. Bucak'ımıza Millet Bahçesi kazandıracağımız için çok mutluyuz. Bu projenin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Millet bahçesiEmrullah ÜnalBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.