Bucak'ta dev kampanya Merinos Tuğra Halı'da görülmemiş fiyatlar!

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Merinos Tuğra Halı, tüm marka ve ürünlerde %50'ye varan sezon sonu indirimi başlattı.

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Merinos Tuğra Halı, tüm marka ve ürünlerde %50'ye varan sezon sonu indirimi başlattı.

Merinos Tuğra Halı'da Sezon Sonu İndirimi

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Merinos Tuğra Halı, sezon sonu indirimi başlattı. İndirim kapsamında, tüm marka ve ürünlerde %50'ye varan indirim uygulanıyor.

Baba mesleği olan Halı sektöründe 5 yıldır faaliyet gösteren işletme sahibi Gülizar Sülmen, "Görülmemiş fiyatlar ve modelleri getirdik. Sezon sonu indirimimiz başladı. Bütün markalarımızda ve bütün ürünlerimizde %50'ye varan indirimimiz mevcut. Kaymaz yolluklarımız 100 TL'den başlayan fiyatlarla, tek kalan ürünlerimiz ve ölçülere göre 6 m²'ler tek fiyata, 4 m²'ler tek fiyata düşmüş oluyor. Kilimlerimiz yine 500 TL ve 800 TL olarak değişmektedir" dedi.

Sülmen, kampanyalarının 3 gün boyunca devam edeceğini belirterek, "Mağazamız sabah 9'da açılıyor, akşam 7'ye kadar açık. Bu 3 güne özel akşam 7 buçuk 8 civarına kadar açık olacaktır. Siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz" diye konuştu.

Adres: Yeni Mahalle Süleyman Demirel bulvarı No: 29 BM inşaat köken Züccaciye yanı Bucak / Burdur

Telefon: 0 542 250 29 96

kampanyaMerinos Tuğra HalıfiyatindirimTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.