Bucak'ta emekli ve yaşlı yaşam merkezinde sona geliniyor

Başkan Emrullah Ünal, Burdur'un Bucak ilçesinde yer alan Emekli ve Yaşlı Yaşam Merkezi projesinde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur'un Bucak ilçesinde yer alan Emekli ve Yaşlı Yaşam Merkezi projesinde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Bucak ilçesindeki emekli ve yaşlı vatandaşların daha iyi bir yaşam sürdürebilmeleri için modern ve konforlu bir merkez oluşturulacak. Emekli ve yaşlıların sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri, sağlık hizmetlerinden faydalanabilecekleri ve bir araya gelebilecekleri bir ortam sunulacak.

Merkez, emeklilere ve yaşlılara yönelik etkinlikler, kurslar, kültürel ve sosyal faaliyetler gibi birçok imkanı da sunacak. Başkan Ünal, bu projenin Bucak ilçesinde yaşlı ve emekli vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini belirtti. Aynı zamanda ilçede yaşlılara yönelik sosyal dayanışma ve destek ağının güçlendirilmesini ve onların ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir merkezin oluşturulmasını amaçladıklarını vurguladı.

Başkan Ünal, yaptığı açıklamada, "Emekli ve yaşlı yaşam merkezimizde sona yaklaşıyoruz. Bayramdan sonra ulu çınarlarımıza nezih bir ortam kazandırmış olacağız." şeklinde ifadelerini kullandı.

Emekli ve yaşlı yaşam merkeziBucak BelediyesiEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.