Bucak'ta TMO Taşınacak Yer Belediyeye kazandırılacak

Bucak Belediye Başkanı, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü ile görüşerek ilçe merkezinde kalan TMO binasının yer değiştirilmesi için talepte bulundu.

Bucak'ta TMO Binası Yer Değiştirecek

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Gürdal'ı ziyaret etti. Ziyarette, şehir merkezinde kalan ve trafik sıkışıklığı gibi sorunlara yol açan TMO binasının yeri konusunda görüşmeler yapıldı.

Ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada Ünal, " Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gürdal beyi, Ak Parti Burdur Milletvekilimiz Mustafa Oğuz, Bucak İlçe Başkanımız Osman Taşkın ve Bucak Belediye Başkan Yardımcımız Oğuzhan Erdoğan ile birlikte ziyaret ederek şehir içinde kalan ve trafik sıkışıklığı gibi birçok soruna yol açan TMO’nın yeri konusundaki taleplerimizi ilettik. Bu yeri Belediyemize kazandırarak ilçemize farklı bir lokasyonda yeni bir TMO kazandırmak istiyoruz. Sayın Genel Müdürümüze misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. " dedi.

TMO BucakBucak BelediyesiEmrullah ÜnalTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.