Bucak’ta Unutulan 800gr Altın, Sahibine Geri Verildi

Bucak ilçesinde bir vakfa ait çelik kasada bulunan 800 gr altın, çelik kasayı satın alan vatandaş tarafından vakfa geri verildi.

Bucak ilçesinde bir vakfa ait çelik kasada bulunan 800 gr altın, çelik kasayı satın alan vatandaş tarafından vakfa geri verildi.

Bucak ilçesinde bulunan bir vakıfta kullanılmayan çelik kasa satılmak için ilana konuldu. İlandan çelik kasayı gören bir vatandaş, ücretini ödeyerek satın aldı. Çelik kasayı alan vatandaş, kasayı boyadığı sırada gizli bir bölme olduğunu farketti. Gizli bölmede 800 gr altının olduğunu gören vatandaş, altınların sahibini araştırmaya başladı. 800 gr altının vakfa ait olduğunu öğrenen vatandaş, duyarlılık örneği göstererek altınları iade etti.

Gizli bölmede bulunan 800 gr altının daha önceden vakıf için toplandığı ve yıllardır orada bulunduğu, vakıf yöneticilerinin bu altından haberi olmadığı, kasayı alan kişinin bulmasının ardından bu altınların gün yüzüne çıktığı öğrenildi.

Konuyla alakalı olarak açıklama yapmak istemeyen vakıf yöneticileri, söz konusu altınların bulunmasının ardından vakfın envarterine yeni kaydedildiğini ifade etti.

unutulan altınörnek davranışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.