BUCAK’TAKİ BAYRAM SESSİZLİĞİ DRONE İLE İŞTE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Burdur’un Bucak İlçesinde 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının birinci ve ikinci günlerinde şehir sessizliğe büründü.

Burdur’un Bucak İlçesinde 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının birinci ve ikinci günlerinde şehir sessizliğe büründü.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 81 ilde uygulanmaya başlanılan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının birinci ve ikinci gününde cadde ve sokaklar boş kaldı. Bayram arefesine denk gelen ilk gün sakin bir şekilde başladı. Sakin geçen ilk günün ardından Ramazan Bayramının 1. gününe gelen ikinci yasak gününde ise sokaklar ve caddeler bazı istisnalar haricinde oldukça sessiz ve boştu. Trafik yoğunluğu yok denecek kadar azaldı. Park ve bahçeler sessizliğe büründü. Emniyet güçleri kısıtlamayı denetlemek üzere görevinin başındaydı. Yol kontrol uygulamaları ve devriyelerle ihlallerin önüne geçilmek için çalışmalar sürdürülmeye devam ediyor.

Sokağa çıkma yasağının başladığı gün 10.00 ile 17.00 saatleri arasında verilen izin doğrultusunda bazı market, bakkal, manav, kasap gibi işletmelerin faaliyetlerine devam ettiği görüldü. İkinci ise yani Bayramın birinci günü saat 14:00 ile 20:00 arasında 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmasına izin verilerek bir nebze olsun yürüyüş yaparak evden çıkma fırsatı buldular.

Bucak sokağa çıkma yasağıBucak koronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.