Bucaklı Teğmen için GATA'da cenaze töreni

Burdur Bucaklı Piyade Komando Teğmen Ali Yıldız'ın uzun süren tedavi sürecinin ardından bugün Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) vefat etmesi büyük üzüntüye neden oldu.

Burdur'un Bucak ilçesinden Piyade Komando Teğmen Ali Yıldız'ın uzun süren tedavi sürecinin ardından bugün Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) vefat etmesi büyük üzüntüye neden oldu. Ali Yıldız, 9 gün boyunca tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Ali Yıldız için GATA'da düzenlenen cenaze töreni, askeri yetkililer ve meslektaşlarının katılımıyla gerçekleşti. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, Teğmen Yıldız'ın naşı omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı.

Cenaze törenine katılan AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz yaptığı açıklamada, " Piyade Teğmen Ali Yıldız Komutanımızın GATA’da düzenlenen cenaze töreninde katılım sağladık. Komutanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

GATA'da düzenlenen cenaze törenine Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz'un yanı sıra Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın da katıldı.

cenaze töreniTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.