Buna dikkat etmeyenleri bakın ne bekliyor!

Buna dikkat etmeyenleri bakın ne bekliyor! Başkan Fatih Selimoğlu, vatandaşlardan tarla sınırlarını geçmemelerini ve yola dikkat etmelerini istedi.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Karamanlı Belediyesi'nin yol yapım çalışmalarına dair son gelişmeleri aktardı. Özellikle tarla sınırlarını belirleyen ve köylü vatandaşların tarlalara ulaşımını kolaylaştıran tali yollar üzerinde yoğunlaşan çalışmalarda, Başkan Selimoğlu, vatandaşlardan önemli ricalarda bulundu.

Başkan Selimoğlu, Karamanlılı halk için sürekli çalıştıklarını vurgulayarak, "Hafta içi, hafta sonu demeden, durmadan, duraklamadan ve yorulmadan yol yapımına devam ediyoruz. Kıymetli çiftçilerimiz, lütfen tarlanızı sürerken sınırları geçmeyin, yola dikkat edin. Yolu bozulan tarlalar tespit edilecek ve belediyemizce ceza kesilecek; ayrıca yolu bozan kişinin ismi sosyal medyadan ve belediye hoparlöründen halka duyurulacak. Mesai kavramı olmadan, büyük bir gayret ve özveriyle çalışan tüm belediye personelime teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

dikkatçiftçibaşkanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.