Burdur'a yakışan kareografi mest etti

Cumhuriyet’i anlatan kültür içerikli, farkındalık oluşturan etkinliklerinden biri de 100’üncü yıl logolu koreografi ile okuma etkinliği oldu.

Cumhuriyet’i anlatan kültür içerikli, farkındalık oluşturan etkinliklerinden biri de 100’üncü yıl logolu koreografi ile okuma etkinliği oldu.

Burdur İl Halk Kütüphanesi ile Burdur Spor Lisesi iş birliğinde, şehir merkezinde meydanda 100’üncü Yıl Logolu koreografi çalışması ve okuma etkinliği, dikkat çeken bir çalışma oldu.Burdur İl Halk Kütüphanesi Müdürü Mehmet Küçük “Burdur İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü olarak hem kütüphanemizde hem de kentin çeşitli bölgelerinde 100 etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinliklerin sonuncusunu Müdürlüğümüz ile Burdur Spor Lisesi iş birliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkısı ile 100’üncü yıl logolu koreografi ve okuma etkinliği ile taçlandırdık. Burdur Belediyesi tarafından gençlerimize hediye edilen, Ulu Önder Gazi Mutafa Kemal Atatürk’ün kaleme aldığı

’tan ‘Cumhuriyet’in İlanı’ bölümünün okunduğu bu etkinlikte hem Cumhuriyetin 100’üncü yılına hem de okumanın önemine vurgu yapılmıştır” dedi.

Müdür Küçük; “Burdur İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü yürüttüğü çalışmalarla kütüphanelerin yenilikçi yüzünü vurgulamak amacıyla geleneksel hizmetlerinin yanı sıra çeşitli atölyeler ve farkındalık çalışmaları yürütmektedir. Yürüttüğümüz bu çalışmaları sosyal medyayı aktif kullanarak halka duyuruyoruz.” diye konuştu.

Etkinliğe; İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hüseyin Güçlü, Kütüphane Müdürü Mehmet Küçük, Kütüphane Müdür Yardımcısı Fatih Ahmet Korkmaz ve Spor Lisesi Müdürü Recep Nalcı ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

100.yılkutlamakareografiburdur son dakikason dakikatürkiyeburdurTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.