Burdur Bucak Haber - Bucak Kuyubaşı Köyünde Amine Hatun Camii Açıldı!

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kuyubaşı Köyünde yapılan Amine Hatun Camii törenle hizmete açıldı. Açılışa protokol üyeleri katıldı.

Bucak'a Bağlı Kuyubaşı Köyünde Cami Açıldı!

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kuyubaşı Köyünde yapılan Amine Hatun Camii törenle hizmete açıldı. Açılışa Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser, Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişi Bülent Eroğlu, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, Meclis üyesi adayları ve hayırseverler katıldı.

Kuyubaşı'nın ilçenin en güzel köylerinden biri olduğunu ve böyle güzel bir camiyi açmaktan mutluluk duyduklarını belirten Kaymakam Bayram Gale, "Camilerimiz en önemlisi insanları bir araya getiren ve toplanmasını sağlayan mekanlardır. Köylülerimiz hayırda ve hasenatta yarışmışlar ve ilçemize, köyümüze yakışır bir cami yapmışlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. İl özel idaremizin ve hayırseverlerimizin de katkısıyla çok hoş bir cami yapılmış. Elbirliğiyle yapılan her şey güzeldir ve bu cami bunun örneklerinden biridir. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

bucak kuyubaşı köyüAmine Hatun CamiaçılışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.