Burdur Bucak Haber - Bucak'ta Muhtar Adayı Ertunç, Mahalle Sakinlerini Dinliyor

Bucak'ta muhtar adayı olan Ertunç, "Gelişen Bir Pazar Mahallesi" sloganıyla yola çıktı. Mahalle sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinliyor.

Ertunç Mahalle Sakinlerini Dinliyor, Sorunlara Çözüm Arıyor

Burdur'un Bucak ilçesi Pazar Mahallesi muhtar adayı olan Süleyman Ertunç, "Gelişen Bir Bucak Gelişen Bir Pazar Mahallesi" sloganıyla yola çıktı. Mahalle sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinliyor. Sorunların çözümü için resmi kurum ve kuruluşlarla iletişime geçerek çözüm odaklı çalışmalarını sürdürüyor.

Ertunç yaptığı açıklamada, birçok mahallenin kendine özgü sorunları olduğunu ve bu sorunların çözümü için mahalle sakinleriyle yakın işbirliği içinde olmanın önemini vurguladı. Pazar Mahallesinin sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaları yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Ertunç'un ziyaretleri mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Mahalle sakinleri, Ertunç'un sorunlarına kulak vermesi ve çözüm için çaba göstermesinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Süleyman ErtunçPazar mahallesiBucak muhtar adayıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.