Burdur Bucak Haber - Bucak'ta taziye evi kuran kursu öğrencilerine ev sahipliği yaptı

Bucak Belediyesi'nin taziye evi, Bucak İlçe Müftülüğü'nün Gençlik Projesi kapsamında kültür ve sanat merkezine dönüştü. Kur'an Kursu öğrencileri, Hurma ve Zem Zem'in tarihi yolculuğunu konu alan çalışmalar yaptı.

Bucak Belediyesi'nin taziye evi, bugün düzenlenen etkinlikle birlikte kültür ve sanat merkezine dönüştü. Kur'an Kursu öğrencileri Hurma ve Zem Zem'in tarihi yolculuğunu konu alan çalışmalar yaptı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, taziye evinde düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, "Taziye evimiz ilgi görmeye, güzel projelerle hayat bulmaya devam ediyor. Bugün taziye evimizde Bucak İlçe Müftülüğümüzün Gençlik Projesi kapsamında, Kuran kursu öğreticisi Fedan Güney hocamız ve ÇES Sanat Tuğba Demirezen hocamızın koordinatörlüğünde Hurma ve Zem Zem'in tarihi yolculuğunu konu alan çalışmalar gerçekleştirildi. Öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Emeklerinize, yüreklerinize sağlık." dedi.

taziye eviKültür ve Sanat EtkinlikleriBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.