Burdur Bucak Haber - Muhtar adayı Ali Uğurtay, Tek Tek Ziyaret Ediyor

Burdur'un Bucak ilçesinde Konak Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uğurtay, samimi ve etkileyici bir kampanya ile vatandaşlarla buluşuyor. Detaylar için tıklayın!

Burdur'un Bucak ilçesi Konak Mahallesi'nde muhtar adaylığını açıklayan Ali Uğurtay, samimi ve etkileyici bir kampanya yürüterek vatandaşlarla bir araya geliyor. Kendisini tanıtmak ve projelerini paylaşmak adına mahalle sakinlerini tek tek ziyaret eden Uğurtay, demokratik bir katılım ve yerel yönetimde şeffaflık vurgusuyla dikkat çekiyor.

Uğurtay'ın mahalle sakinleriyle yaptığı ziyaretlerde, bireysel ihtiyaçları ve beklentileri ön planda tutarak, katılımcı bir yönetim anlayışını benimsemesi, yerel yönetimde insan odaklı bir yaklaşım sergiliyor. Vatandaşlarıyla birebir iletişim kurarak sorunları dinlemesi ve çözüm önerilerini paylaşan Uğurtay adaylık sürecinde toplumun güvenini kazanmaya gayret gösteriyor.

Konak Mahallesi sakinleri, Ali Uğurtay'ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Uğurtay, mahallesine katkı sağlamak, yaşam kalitesini artırmak ve sorunlara hızlı çözümler üretmek adına vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor.

Ali UğurtayBucak muhtar adaylarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.