Burdur Bucak Haber -Muhtar adayı Süleyman Ertunç'tan, Başkan Mehmet Yılmaz'a ziyaret

Burdur'un Bucak ilçesi Pazar Mahallesi muhtar adayı Süleyman Ertunç seçim öncesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz'ı ziyaret etti. Detaylar haberimizde...

Bucak Pazar Mahallesi muhtar adayı Süleyman Ertunç, seçim öncesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Ertunç, kapsamlı projelerini detaylı bir şekilde anlattı.

Ziyarette, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz'ın yanı sıra, yönetim kurulu üyesi Furkan Doğan da hazır bulundu. Ertunç, projelerini anlatırken, her katılımcının görüş ve önerilerine önem verdiğini vurguladı.

Bucak'taki esnaf ve sanatkarlarla daha yakın bir işbirliği ve dayanışma içinde olacaklarını ifade eden Ertunç, mahalle sakinlerinin beklentilerine yönelik çözüm odaklı projelerini paylaştı. Muhtar adayı Ertunç, her kesimin katılımını teşvik ederek, demokratik bir yönetim anlayışını benimsediğini belirtti.

Bucak muhtar adaylarıSüleyman ErtunçMehmet YılmazziyaretTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.