Burdur'da Natu-Rulers Tarafından Başlatılan "No Friendly Fire" Projesi

Natu-Rulers gençlik grubunun proje koordinatörü olduğu 'No Friendly Fire' adlı proje, 21 Ağustos 2023 tarihinde Burdur'da başlatıldı.

"NO FRİENDLY FİRE" ERASMUS GENÇLİK DEĞİŞİM PROJESİ BURDUR'DA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Fen Bilimleri Öğretmeni Osman Aköz ve İngilizce Öğretmeni Mevlüt Özkan tarafından oluşturulan Natu-Rulers gençlik grubunun proje koordinatörü olduğu "No Friendly Fire" adlı projeye 21 Ağustos 2023 Pazartesi günü Burdur'da start verildi.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen proje son yıllarda dünyada ve ülkemizde özellikle yaz aylarında gerçekleşen orman yangınlarına ilişkin yangın öncesinde, sırasında ve sonrasında sivil bir vatandaşın bilinçli örgütlenme konusunda farkındalık kazanması amaçlanarak kurgulanmıştır.

Türkiye koordinatörlüğünde devam eden projeye Romanya, Kuzey Makedonya, Litvanya ve Çek Cumhuriyeti'nden katılan toplamda 35 katılımcı ile proje etkinlikleri devam etmektedir. Proje kapsamında Çeltikçi Kaymakamlığı ziyaret edilerek ülkeler arası yerel yönetimler konusunda sohbet gerçekleştirildi. Çeltikçi kaymakamı Eda Nur Yurt gerçekleştirilen sohbetin ardından ziyaretçileri uğurlayarak veda etti.

projeEda Nur YurtTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.