Burdur'da pancar üreticilerine avans ödemesi yapıldı

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Burdur Şeker Fabrikası tarafından 4585 pancar çiftçisine 50.543.250,00 TL nakdi avans ödemesi yapıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Burdur Şeker Fabrikası tarafından 4585 pancar çiftçisine 50.543.250,00 TL nakdi avans ödemesi yapıldı.

Burdur'da Pancar Çiftçilerine Avans Ödemesi

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Burdur Şeker Fabrikası tarafından 4585 pancar çiftçisine 50.543.250,00 TL nakdi avans ödemesinin yapıldığını açıkladı.

Özboyacı, yaptığı açıklamada, "Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Burdur Şeker Fabrikası olarak 4585 pancar çiftçimize 50.543.250,00 TL nakdi avans ödemesi çiftçilerimizin hesaplarına geçmiştir. Bu ödeme, pancar üreticimizin üretim giderlerini karşılaması ve yeni sezona hazırlık yapması açısından önemli bir destek olacaktır. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı'ya Burdur Milletvekillerimiz Prof. Dr. Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz ve Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürümüz Dr. Muhiddin Şahin'e teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Özboyacı, pancar üretiminin Burdur ekonomisi için önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Pancar üretimi, ilimiz için önemli bir gelir kaynağıdır. Bu gelir kaynağının artırılması için üreticilerimizin her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz." dedi.

pancar üreticileriavans ödemesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.