Burdur'da şok eden gelişme! Milletvekili adayı gözaltına alındı

2023 milletvekili seçimleri sırasında Zafer Partisi'nin Burdur milletvekili adayı olan Eray Ertürk, evinde gözaltına alındı.

Zafer Partisi Burdur Milletvekili Adayı Eray Ertürk Evde Gözaltına Alındı

2023 milletvekili seçimleri sırasında Zafer Partisi'nin Burdur milletvekili adayı olan Eray Ertürk, evinde gözaltına alındı.

Gözaltı Sebebi: "Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik Etme" ve "Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma" Suçlamaları

Eray Ertürk, milletvekili seçimleri sırasında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" ve "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçları adı altında gözaltına alındı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Açıklama

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu gelişmeye ilişkin olarak sosyal medya hesabından şunları paylaştı: "13 milyon sığınmacı ve kaçak var. Türkiye’de kalmalarını isteyen Avrupa Birliği, ABD, Soros ve Arap ülkelerinin isteği ile sığınmacıları vatanlarına dönmelerini isteyen vatandaşlara ve haber sitelerine karşı polis değişik illerde operasyonlar yapıyor. Hapse atabilirsiniz ancak ne yıldırabilirsiniz ne de korkutabilirsiniz. Atatürk’ün izinde vatanımızı ve ailemizi savunacağız."

Milletvekili adayıgözaltıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.