Burdur'da şömineler vandallar tarafından tahrip edildi

Burdur Gölhisar'da piknikçilerin kullanımına sunulan şömineler, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi. Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, olayı kınayarak, suçluların yakalanmasını istedi.

Burdur'un Gölhisar İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, son yaşanan üzücü olaya ilişkin açıklama yaparak, şömine tahribatını kınadı ve suçluları Allah'a havale etti. İşte Başkan Sertbaş'ın açıklamaları:

Kendini Bilmezler İş Başında! Yazıklar Olsun!

Şömineleri kırmanız için değil! Piknik yaparken kullanın diye yapmıştık. Kırmak, yığmak, parçalamak insan olan insan bunu nasıl yapar? Sizleri Allah'a havale ediyorum. Yazıklar olsun. İnsan demeye dilim varmıyor, insanlıktan zerre nasibini almamış kişiler, buralara zarar verdiniz de elinize ne geçti?

İnsan Olan İnsana Yakışır Mı Bu Davranış?

Başkan Sertbaş, bu tür davranışları insanlıkla bağdaştıramayarak suçluları kınadı. Ayrıca, tahribatın yol açtığı zararı vurgulayarak, böyle davranışların topluma ve çevreye verdiği zarara dikkat çekti.

şöminevandaltahripTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.