Burdur'da ticari araç sürücüleri dikkat! Denetime hız verildi

Burdur'da 24-25 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılan trafik denetimlerinde 594 araç ve sürücü kontrol edildi, 30 ceza kesildi.

Burdur'da ticari araç sürücüleri dikkat! Araçlar trafikten men edildi
Burdur'da 24-25 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılan trafik denetimlerinde 594 araç ve sürücü kontrol edildi, 30 ceza kesildi.
Burdur'da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik birimleri tarafından 24-25 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen özel denetimlerde, il genelinde ticari araçlar ve şoförlerine yönelik geniş çaplı kontroller yapıldı.

Bölge Trafik birimleri tarafından yapılan denetimler kapsamında toplam 594 araç ve sürücü kontrol edildi. Denetimler sonucunda çeşitli ihlaller tespit edilerek, ilgili maddeler çerçevesinde idari para cezaları uygulandı.

594) araç/sürücüsü kontrol edilmiş olup;

(5) araca/sürücüsüne 31/1-b maddesinden (kamyon, çekici ve otobüslerde takograf bulundurmamak, kullanmamak veya kullanılır şekilde bulundurmamak);

(1) araca/sürücüsüne 49/3 maddesinden (ticari amaçla yük ve yolcu taşıyan motorlu taşıt sürücülerinin taşıt kullanma sürelerine aykırı olarak taşıt kullanması ve bunlara taşıt kullandırması);

(6) araca/sürücüsüne 51. maddesinden (Yasal hız sınırlarını aşmak);

(18) araca/sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunun diğer ilgili maddelerinden; trafik idari para cezası uygulanmıştır.

Toplam (30) araca/sürücüsüne trafik idari para cezası uygulanmış, 6 araç trafikten men edildi.

Burdur son dakikaBurdur İl Emniyet Müdürlüğüticari araçtrafik kontrolücezaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.