Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! Emniyet kuvvetlerinin çalışmaları sonuç verdi

Burdur'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 2 şahsa yönelik operasyonda 5 kullanıcı yakalandı. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerin ardından 1 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. #Burdur #UyuşturucuOperasyonu #Tutuklama #Metamfetamin #SentetikKannabinoid #Cezaevi

Burdur'da uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen Ö.Ö. ve O.K. isimli şahıslar hakkında yürütülen teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda, beş kullanıcı yakalanarak "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" ve "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçlarından işlem yapıldı.

BURDUR'DA OPERASYONLA YAKALANDILAR
29 Haziran 2024 tarihinde düzenlenen operasyon ile Ö.Ö. ve O.K. ile birlikte hareket ettiği tespit edilen R.Ç. isimli şahıs yakalandı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda şu maddeler ele geçirildi:

2,03 gram metamfetamin

Sentetik kannabinoid enjekte edildiği değerlendirilen yaklaşık 260 kullanımlık kâğıt parçası

Uyuşturucu madde ölçümüne yarayan aparatlar

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
R.Ç. isimli şahıs, 2 Temmuz 2024 tarihinde "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçu kapsamında adli mercilere sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Ö.Ö. ve O.K. isimli şahıslar hakkında ise adli işlemler devam etmektedir.,

son dakikatutuklandızehir taciriuyuşturucuTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.