"Burdur Doğa Sporları Kulübü: Aşağıgökdere ve Değirmenderesi Parkuru

Geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen doğa yürüyüşünde BURDOSK üyeleri, Aşağıgökdere ve Değirmenderesi'nde sonbaharın renklerini keşfetti.

Burdur Doğa Sporları Kulübü tarafından geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen doğa yürüyüşünde, 12 kilometrelik parkur, 25 doğa severin katılımıyla tamamlandı. Isparta iline bağlı Aşağıgökdere Köyünden başlayan parkurda, doğaseverler sonbaharı yaşayarak, güneşli ve ılık bir temiz havanın tadını çıkardı. Değirmenderesi doğa yürüyüşü hakkında bilgi veren BURDOSK Başkanı Nuri Gök, “Burdur Doğa Sporları Kulübü (BURDOSK) geçtiğimiz pazar günü Aşağıgökdere Ormanları ve Değirmenderesi Parkurunu yürüdü. Sabah saatlerinde yağmur ve rüzgarla yola çıkan doğaseverleri Aşağıgökdere'de yağmursuz, yer yer güneşli bir hava karşıladı. Cumalı Mahallesinden parkura başlayan 25 doğasever, kısa süreli yağmur, bazen güneş ve bazen de bulutlu ılık bir havada yemyeşil orman içinde yürüdüler. Daha sonra sonbaharın tüm renklerine bezenmiş çınarlar ve bunlara eşlik eden gürül gürül derenin içinden yürüyerek Aşağıgökdere köyüne ulaştılar. Bol bol fotoğraf çekerek 12 kilometrelik parkuru tamamlamanın ve doğanın tüm renklerinin dansını görmenin mutluluğuyla Burdur'a döndüler” açıklamasında bulundu.

burdur gazetesi

doğa spor kulübüdoğa yürüyüşükeşifmanzaradoğa severlerburdur son dakikaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.