Burdur Düğününde cenaze töreni

Burdur'un Bucak ilçesindeki bir düğün salonunda hüzünlü müzik eşliğinde yapılan sürpriz giriş, damadın fotoğrafı ve 'Acı kaybımız' yazılı çelenk ile gerçekleşti.

Burdur'un Bucak ilçesinde hüzünlü müzik eşliğinde, damadın fotoğrafı ve acı kaybımız yazılı çelenk ile düğün salonuna giren arkadaşları, evlenen çifte ve davetlilere kısa süre şaşkınlık yaşattı.

Dün akşam Çamlıca Mahallesinde bulunan Besler Düğün Salonu'nda Ömer Çevik'in düğününün takı merasiminde birden hüzünlü bir müzik yankılandı.

Ardından da damadın arkadaşları, üzerinde ‘Acı kaybımız’ yazılı çelenk ve damadın fotoğrafının olduğu bir çerçeve ile salona girdi.

İmam gibi giyindi helallik istedi

İmam gibi giyinen genç eline mikrofonu alarak, cenazedeymiş gibi, damadın sağdıçlarına üç kez, “Ömer Çevik'i nasıl bilirdiniz?” diye sordu. ‘İyi biliriz’ yanıtını alınca bu kez üç kez, “Takılarınızı helal ediyor musunuz?” diye sordu.
‘Helal ediyoruz’ yanıtını veren sağdıçlar, çifte mutluluklar dileyip, düğün fotoğrafı çektirdi. O anlar davetliler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

düğüntörenTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.