Burdur Gölhisar Haber- Her daim halkla iç içe

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, geçmişte babasından miras kalan Renault marka otomobiliyle Gölhisar sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Samimi anların yaşandığı bu nostaljik buluşma, Gölhisar halkı arasında olumlu yankı uyandırdı. Detaylar için haberimizi inceleyin.

Gölhisar Belediye Başkanı Sertbaş, Babasından Kalma Araçla Vatandaşlarla Buluştu!


Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, geçmişte rahmetli babasına ait olan Renault marka otomobiliyle Gölhisar sokaklarını dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Sertbaş, yadigar aracıyla Gölhisar sokaklarında gezerek işlerini sürdüren esnafla ve hafta sonunu değerlendiren vatandaşlarla samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Sıcak sohbetlerin ardından Başkan, yadigar aracıyla nostaljik bir tur attı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başkan, "İlk günden bu yana değerli hemşerilerimizle, Siz değil, biz olduk. Hep birlikte başaracağız. Özümüz, Sözümüz Gölhisar için…" ifadelerini kullandı.

Başkan Sertbaş'ın bu anlamlı ziyareti, vatandaşlar arasında olumlu yankı uyandırdı ve Gölhisar halkıyla olan bağını daha da güçlendirdi.

yadigarBurdur haberHaberlerTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.