Burdur Haber - Ali Orkun Ercengiz saha çalışmalarına esnaflarla devam ediyor

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yahya Kemal Caddesi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada artan yol trafiği ve çözüm önerileri de değerlendirildi.

Burdur'da Esnaf ve Başkan Bir Araya Geldi


Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yahya Kemal Caddesi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, esnaflar ve Başkan Ercengiz, güncel konuları ve şehrin gündemini değerlendirdi.

Başkan Ercengiz, yaptığı açıklamada, "Sabah kahvaltısında Yahya Kemal Caddesi esnaflarımızla buluştuk. Artan yol trafiğini ve çözüm önerilerimizi de değerlendirdik. Esnaflarımızla bir araya gelmekten ve fikir alışverişinde bulunmaktan her zaman mutluluk duyuyoruz. Burdur'un kalkınması için esnaflarımızla birlikte hareket etmeye devam edeceğiz." dedi.

Esnaflar da Başkan Ercengiz'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, şehrin gelişmesi için yapılacak çalışmalara her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

 

Ali Orkun ErcengizBurdur Belediye başkan adayıBurdur haberhaberlerBurdur HaberleriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.