Burdur Haber - Burdur'a Hafif Raylı Sistem Geliyor

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek'in seçim vaatleri arasında yer alan hafif raylı sistem için teknik ekip Burdur'da incelemelerde bulundu.

Burdur'a Hafif Raylı Sistem Geliyor: Teknik Ekip Altyapıyı İnceledi Hafif Raylı Sistem İçin Teknik Ekip Burdur’da. - Geçtiğimiz haftalarda Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan projeler arasında yer alan hafif raylı sistem için adım atıldı. TCDD Taşımacılık A.Ş. mühendisleri, teknik altyapıyı yerinde incelemek üzere bugün Burdur'a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete, Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkanı Adayı Mehmet Şimşek'in yanı sıra Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve parti yöneticileri de katıldı. Teknik ekip, hafif raylı sistem projesinin uygulanabilirliğini değerlendirmek, altyapıyı gözlemlemek ve gerekli teknik detayları yerinde incelemek amacıyla Burdur'u ziyaret etti.

Bu önemli ziyaret, şehrin ulaşım altyapısına dair atılacak adımların planlanmasında önemli bir kilometre taşı olarak değerlendiriliyor. Aday Mehmet Şimşek, projenin hayata geçirilmesiyle Burdur'un modern ve etkili bir ulaşım sistemine kavuşacağını ifade etti.

hafif raylı sistemraylı sistemteknikekipaltyapıMehmet ŞimşekTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.