Burdur Haber - Burdur'da Küspe Sorununa Çözüm

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur Şeker Fabrikası'nda küspe sorununun çözümü için toplantı yapıldığını ve belirli bir fiyat üzerinden mutabık olunduğunu açıkladı.

Burdur'da Küspe Sorununa Çözüm - Burdur'da yaşanan küspe sorununa çözüm bulmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve diğer ilgililer belirli bir fiyat üzerinde mutabık kaldıklarını açıkladı. Çiftçilere ve esnafa hayırlı olsun.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı tarafından yapılan açıklamada, " Değerli basın mensuplarımız;

Son günlerde yaşanan küspe sorunun çözümü için bugün saat 14:00 de il başkanımız Mustafa Özboyacı, Burdur Milletvekilimiz Prof. Dr. Adem Korkmaz, Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan ve Ziraat Odası Başkanımız Kemal Kubilay, Şoförler Odası Başkanımız Hasan Yalçın, Kamyoncu Esnaf temsilcilerimiz, İhaleyi alan Burdur firma yetkililerimizin ve Burdur Şeker Fabrikası Müdürü Turan Arslan’ın katılımıyla Burdur Şeker Fabrikasında toplantı gerçekleştirildi. Alınan kararla belirli fiyat üzerinden mutabık olunmuştur. Çiftçimize ve esnafımıza hayırlı olsun. " ifadelerini kullandı.

küpesorunçözümTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.