Burdur Haber - Burdur'da Raylı Sistem Hayalleri Gerçek Oluyor

Burdur'da raylı sistem hayalleri gerçeğe dönüşmek üzere. AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Gölbaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen raylı sistemi inceledi ve Gölbaşı modelinin Burdur için ilham verici olduğunu söyledi.

Burdur'da Raylı Sistem Hayalleri Gerçek Oluyor: Gölbaşı Modeli İlham Veriyor


Burdur, raylı sistem hayallerine bir adım daha yaklaştı. AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Gölbaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen raylı sistemi inceledi. Özboyacı, Gölbaşı modelinin Burdur için ilham verici olduğunu ve daha da geliştirilerek şehre kazandırılması için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı yaptığı açıklamada, " Şehrimize kazanadırmak istediğimiz raylı sistemin bir benzerini hayata geçiren, Cumhur İttifakı ortağımız Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in bu güzel yatırımını ilçemizde yerinde inceleme fırsatı bulduk.

Bizlere eşlik eden Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Göçer ve TCDD Teknik A.Ş. Etüd ve Proje Müdürü Dr. Kamil Demircan'a teşekkür ederiz.

Daha da geliştirerek ve genişleterek Burdurumuza daha faydalı olacağına inanıyoruz.

Mehmet Şimşek Başkanımla beraber Burdura bir söz verdik ve yorulmadan çalışacağız. " ifadelerini kullandı.

raylı sistemhayalgerçekbaşkanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.