Burdur Haber - Burdur'da Sıcak Hava Balonu Deneme Uçuşları Başarıyla Gerçekleştirildi

Burdur'da yerel turizmi kalkındırmak amacıyla planlanan sıcak hava balonu deneme uçuşları başarıyla tamamlandı. Çok sayıda Burdurlu bu heyecana ortak oldu.

Burdur'da Sıcak Hava Balonu Deneme Uçuşları Başarıyla Gerçekleştirildi

Burdur Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda yerel turizmi kalkındırmak amacıyla planlanan sıcak hava balonu deneme uçuşları başarıyla tamamlandı.

Uçuşlar Burdur Gazi Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşti. Etkinliğe Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Jandarma Alay Komutanı Mustafa Güder, İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy, Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, Gençlik Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, İşkur İl Müdürü Yunus Emre Akalın ve çok sayıda Burdurlu katıldı.

3 adet sıcak hava balonu dörder kişilik gruplar halinde 15 metre yüksekliğe kadar çıkış yaptı. Bu deneyimi yaşamak isteyen Burdurlu vatandaşlar sırayla balona binme şansı yakaladı.

Etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Uçan balonlar ve halkın heyecanı Burdur'da güzel bir atmosfer yarattı.

Sıcak hava BalonuheyecanBurdur HaberHaberlerTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.